DE COMPLIMENTEN
VOOR VANDAAG!

Astrid Derksen Bestuurssecretaris bij de RvA

In ons werk vormt vertrouwen de rode draad. Dat vertrouwen willen we ook uitstralen met onze communicatie-uitingen. Eefje is daarin een waardevolle samenwerkingspartner. Als projectleider was zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze websites, van concept tot lancering. Daarnaast is zij al jaren projectleider van onze jaarverslagen. Ook bij andere uitingen maken we graag gebruik van haar expertise. Ze heeft zich onze specifieke taal eigen gemaakt en helpt ons om onze boodschap zo helder mogelijk over de bühne te brengen.

rva.nl & werkenvoorderva.nl

Laura Manko Chief Operating Officer bij het MPI

We zochten een senior communicatieadviseur die met ons mee kon denken over zeer uiteenlopende vraagstukken. Van externe profilering tot de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en website voor ons instituut. We vonden die persoon in Eefje. Haar brede kennis over communicatiestrategieën en -middelen heeft ons geholpen hierin de juiste keuzes te maken. Ze is stevig, doortastend en creatief. En, niet onbelangrijk: je kunt met haar lachen. We zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met haar.

mpi.nl

Ina Boer Directeur van Van Duuren Management en AnderZ

Een zeer accurate en bijzonder prettige samenwerkingspartner: zo zou ik Eefje willen omschrijven. En met mij vele anderen, want onze auteurs vragen bij nieuwe projecten vaak om haar. Als schrijfcoach ondersteunt zij beginnende en ervaren auteurs tijdens de concept- en schrijffase. Met haar creatieve ideeën en haar professionele, oprechte feedback heeft zij de afgelopen jaren bijgedragen aan het succes van vele uitgaven. Voor onze uitgeverij is zij dan ook van grote waarde.

vanduurenmedia.nl/Management & anderzdenken.nl

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Professioneel en zorgvuldig handelen. Betrokken zijn, van start tot finish. Gevraagd én ongevraagd adviseren. Snel kunnen schakelen. Die kwaliteiten kenmerken Eefje ten volle. Haar communicatieadviezen en taalkundige suggesties dragen in hoge mate bij aan de leesbaarheid, de toegankelijkheid en de bruikbaarheid van mijn teksten. Daarom werk ik al jarenlang nauw met haar samen, met veel plezier en vol vertrouwen.

josburgers.nl

Daniëlle de Jonge Spreker, auteur en trainer

Een managementboek schrijven zonder de professionele blik van Eefje? Ik kan het me niet voorstellen. Ze is positief kritisch en heel scherp op de balans in diepgang, voorbeelden en praktische vertaalslag. We stuiteren samen van enthousiasme als een onderdeel klinkend op papier staat en sparren om net datgene te vinden waarmee de kern geraakt wordt. En zo ontstonden er al drie fantastische bestsellers. Daarbij heeft Eefje een zeer belangrijke rol gespeeld.

danielledejonge.nl

Femke Hogema Directeur van Profit First Professionals BV

De samenwerking met Eefje is mij uitstekend bevallen. Ook als je aardig wat schrijfervaring hebt, is het waardevol als zij met je meedenkt. Ze bekijkt je teksten met een scherpe blik, voorziet ze van professionele feedback en is daarin eerlijk, helder en to the point. Haar vakmanschap combineert ze met menselijkheid en humor. Een combinatie die garant staat voor een fijne samenwerking en mooie eindresultaten.

profitfirst.nl

Monic Bührs Mede-eigenaar van In Touch women resource management

Bij In Touch women resource management ‘empoweren’ we vrouwelijk talent en helpen we organisaties om de verschillen tussen mensen positief in te zetten. We schrijven er ook regelmatig over. Daarbij heb ik Eefje leren kennen als een echte vakvrouw. Het loslaten van geijkte paden gaat bij haar gelijk op met een minutieus oog voor detail. Zelfs als je denkt dat je iets moois hebt aangeleverd, is een tekst na haar suggesties toch nog tien keer beter.

intouchwrm.nl